Titujt

Uncategorized

Dikur ishte qytet, dhe quhej Homs (Foto)

homs6

Fotografitë tmerruese, të bëra nga ajri e toka, shfaqin përmasat e plota të shkatërrimit në qytetin sirian Homs. (Galeri fotosh) Forcat e qeverisë në Damask raportohet se kanë marrë kontrollin e disa lagjeve të qytetit, që njihet si çerdhe e kryengritësve që nga fillimi i luftës qytetare në Siri. Edhe pse monitoruesit nga dega siriane e organizatës Human Rights Watch, ... Më tepër »

Scroll To Top